Привличането на чуждестранни туристи не само за летния сезон, но

...
 Привличането на чуждестранни туристи не само за летния сезон, но
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Трябва да развиваме културния и исторически туризъм на България

 izbori_2023_v1_014

 

„ Привличането на задгранични туристи освен за летния сезон, само че и за културен туризъм, е извънредно значимо. Трябва да се направи такава организация в района. Ние сме златна мина. В Европа сме на трето място по културно-исторически забележителности. Затова би трябвало да го развием. “ Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България “ в 23 МИР – София Христо Проданов, който е и някогашен министър на туризма. Заедно с лидера в 24 МИР Георги Свиленски, посетиха Разград, където локалният лидер Наско Анастасов ги срещна с проблемите на региона.

На среща с кмета на града социалистите разясниха нуждата от незабавно приемане на бюджет за 2023 година, тъй като, по думите им, сегашната обстановка за общините е много тежка поради неналичието на предвидимост.
Кандидатите за народни представители от Българска социалистическа партия посетиха и Регионалния исторически музей, където се срещнаха с музейните служащи. При диалог с тях локалните хора показаха вяра, че най-сетне ще бъде формирано постоянно държавно управление. От своя страна Христо Проданов напомни дейностите на Българска социалистическа партия от последните парламенти в тази посока и обърна внимание, че партията още веднъж ще направи всичко допустимо България до има постоянно държавно управление след 2-ри април.
„ Ние ще създадем всичко, което е допустимо, с колкото депутати имаме. Затова е значимо да сме по-голяма група, по този начин ще имаме друго влияние “, сподели още социалистът.

Водачът на листата в Разград обърна внимание, че още една причина, заради която би трябвало да се одобри бюджет за тази година, е потребността от подкрепяне на културните институции в страната, в това число и на музея в Разград. „ За да стане това нещо – на изборите с номер 1 “, прикани Наско Анастасов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР